Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek a saját szekciómban.

A lap születésének gondolata, régóta burjánzott bennem, de soha nem lett más, mint kósza tervek. Mindig közbe jött valami, magán ügy, nem találtam megfelelő helyet, stb.

De mivel most minden egyben van, időm is lesz rá egy kevés, nekiveselkedtem, és megpróbáltam. Régebben csináltam egy honlapot, Diablo II és Kiegészítőjének rajongói lapját, csak kár, hogy akkor még internet hiányában, a gépen, OFFLINE, és mára már a játék szeretete alább hagyott ahhoz, hogy feltegyem valahova.

Az oGame nevű játékkal körülbelül, 2007 szeptemberétől játszom. Először az Univerzum 1-ben a NOS szövetségben kezdtem és tanultam mindent amit csak lehet erről a nagyszerű, és nagyon összetett játékról. Mostanra már kinőtte magát a Magyar oGame, és nyitottak több Univerzum-ot is. Jelenleg Univerzum3-ban is megtalálható vagyok, a BaNNeD csapatban, de itt még eléggé elején járok a játékkal.

 

Ezt a helyet, ahol jelenleg van az oldal, barátnőm Talmácsi Gáborról szóló rajongói lapjának megtekintése után találtam. Rendkívül barátságos a kezelőfelülete, könnyű kezelni, és gyors is a lehetőségekhez képest.

Remélem tetszeni fog nektek a lap, és rendszeres látogatóim lesztek.

 

Tisztelettel, Tellér László

2007. 12. 28